Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailelerle Buluşuyor, Hayatlarına Dokunuyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailelerle Buluşuyor, Hayatlarına Dokunuyor

Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailelerle Buluşuyor, Hayatlarına Dokunuyor
Yayınlama: 17 Haziran 2022 Cuma
A+
A-

Meslek Liseleri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi Kapsamında Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İki Çocuğumuzun Hayalleri Gerçekleştirildi

Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün “Meslek Liseleri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi” kapsamında ihtiyaç sahibi bir ailenin iki çocuğuna sünnet düğünü düzenledi.

Cihangir Ailesini ve çocukları mutlu etmek, onların hayallerini gerçekleştirmek, sevinçlerine ortak olmak adına Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri sünnet düğünü için titizlikle çalıştı.

Aileyle görüşülüp çalışmalar ailenin dileği doğrultusunda yürütüldü. 300 kişilik sünnet düğünü için davetiyeler bastırılıp, aileye ulaştırıldı. Sünnet çocuklarıyla düğün için alışverişe çıkılıp, gerekli düğün kıyafetleri alındı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, makam aracını sünnet düğünü için tahsis etti.

Düğünde ikram edilecek kuru pasta, yaş pasta, meşrubatlar okul Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrenci ve öğretmenleri; düğün salonu, sünnet arabası süslemeleri, sünnet kına organizasyonu Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlandı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre ve Tepebaşı  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Ali Güven Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Düğün salonunda düzenlenen  Cihangir Ailesi’nin sünnet düğününe katılarak ailenin sevincine ortak oldular.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin TÖRE, tablet ve hediyelerle sünnet çocuklarını sevindirdi.

Fotoğraf ve video çekimiyle Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu özel günü kalıcı hale getirdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024