Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince 40 Hadis Ezberleme Yarışmasının 21.’si Düzenlendi - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince 40 Hadis Ezberleme Yarışmasının 21.’si Düzenlendi

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince 40 Hadis Ezberleme Yarışmasının 21.’si Düzenlendi
Yayınlama: 16 Haziran 2022 Perşembe
A+
A-

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği 40 Hadis Ezberleme Yarışmasının 21.'si SMMM Odası Konferans Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, İl Müftüsü Bekir Gerek, okul müdürleri, davetliler, öğrenci velileri ve öğrencilerimizin katılımlarıyla ve Okul müzik öğretmeni Duygu Maden'in yönettiği koronun seslendirdiği ilahi konseri, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin Cantürk yönetimindeki şiir dinletileriyle gerçekleştirildi.

İstekli öğrencilerden oluşturulan ve 1 öğretim yılı boyunca Meslek Dersleri öğretmenlerince çalıştırılan takımlardan seçilen 12 öğrencinin sahne performansları göz doldurdu. İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, velilere hitaben yaptığı konuşmasında, çocuklarını İmam Hatip Liselerine gönderdikleri için anne, babaları, öğrencileri yetiştirdikleri için öğretmenleri tebrik etti. Yaz tatilinde de çocuklarını Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaz programlarına katılımlarını sağlamalarını istedi.

Okul Müdür Yardımcısı Alaaddin Biçici'nin sunduğu programda 1. Şirin Güç, 2. Zeynep Arslan ve 3. Rümeysa Yıldırım olurken; Betül Uzunharman, Hümeyra Saydan, İman Ahmed, Hatice Nur Erol, İrem Alatlı, Rana Alsadi, Nesibe Afra Tok, Esra Aras, Ebrar Nur Karakaya 4. olarak hediyelerini aldılar. İlk 3 dereceye giren yarışmacılara Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesince para ve kitap seti ve tüm yarışmacılara Nazen Giyim'den giyim çekleri, Keskin Marketler Zinciri'nden yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize nakdi hediye, Sarar Şirketler Grubu'ndan hediye çekleri verildi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024