Oryantasyon, Kurum Kültürü ve Temel Yönetim Becerileri Eğitimi Tamamlandı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Oryantasyon, Kurum Kültürü ve Temel Yönetim Becerileri Eğitimi Tamamlandı

Oryantasyon, Kurum Kültürü ve Temel Yönetim Becerileri Eğitimi Tamamlandı
Yayınlama: 16 Haziran 2022 Perşembe
A+
A-

İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi’ndeki farklı meslek gruplarına ve Üniversite’de yeni göreve başlayan akademik ve idari çalışanlara verilmekte olan Oryantasyon ve Kurum Kültürü eğitimlerinin bir yenisi 10 Haziran 2022 Cuma günü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda büro personeli ve memurlara başarı ile verildi.

Birim Müdürü Öğr. Gör. Dr. Betül Gümüş, yaptığı açıklamada; İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi’nin Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin vizyonu ve misyonu doğrultusunda gerekli idari çalışan planlamasının yapılması, idari çalışanların niteliklerine göre uygun birimlerde görevlendirilmesi, yetkinliklerinin ve verimliliklerinin geliştirilmesi, hizmet içi eğitimlerinin yapılması, takdir-tanıma mekanizmalarının geliştirilmesi ve geribildirimlerinin etkin yönetilmesi gibi süreçlerde Personel Daire Başkanlığı’na destek olmak amacı ile kurulmuş bir birim olduğunu, bu eğitimlerdeki amaçlarının da Eskişehir Teknik Üniversitesi mensuplarında kurum kültürünü ve kurumsal aidiyeti güçlendirmek ve moral ve motivasyonlarını arttırmak olduğunu belirtti.

Oryantasyon ve Kurum Kültürü Eğitimlerini İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi’nin kurulduğu 2021 yılı Haziran ayından itibaren vermeye başladıklarını da ileten Öğr. Gör. Dr. Gümüş, gerek akademik ve idari çalışanların Üniversiteye bağlılığını pekiştirecek “Kurum Kültürü ve Bilinci”ne sahip olması amacı ile planlanan eğitimler ile kişisel gelişim eğitimlerinin gerek çalışanları motive etmeye ve sürekli geliştirmeye, temsiliyeti ve aidiyet duygusunu güçlendirmeye dayalı çalışmaların Personel Daire Başkanlığı ile birlikte planlanan çalışmalar kapsamında yürütüldüğünü ve bundan sonra da devam edeceğini aktardı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından eğitim sona erdi.


 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024