ESTÜ-VİTRA Akademi Programı Tamamlandı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ESTÜ-VİTRA Akademi Programı Tamamlandı

ESTÜ-VİTRA Akademi Programı Tamamlandı
Yayınlama: 9 Haziran 2022 Perşembe
A+
A-

Yeni kurulmuş olmasına rağmen yürüttüğü bilimsel projeler ve desteklediği sosyal organizasyonlar ile adından sıkça söz ettiren ESTÜ, sektörel iş birliklerine de fazlasıyla önem veriyor. Bu bağlamda gerçekleştirilen 2021-2022 Akademik Yılı ESTÜ-VİTRA Akademi Programı, 3 Haziran Cuma günü düzenlenen teknik gezi ile tamamlandı.

ESTÜ Öğrenci Dekanlığı Kariyer Gelişim Birimi tarafından yürütülen ESTÜ-VİTRA Akademi Programı kapsamında Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Tesislerini gezen ESTÜ’lü öğrenciler, sektörel işleyişi yerinde izleme fırsatı buldu.

Teknik gezi kapsamında ilk önce öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin ardından öğrenciler, Artema tesislerinde üretilen ve su ile enerji tasarrufu sağlayan, elektronik, termostatik ve zaman ayarlı bataryalar içeren armatürlerin üretim aşamalarını gözlemledi.

Öğrenciler, gezi sırasında ayrıca Eczacıbaşı uzmanlarından seramik sağlık gereçlerinin üretim ve kalite-kontrol aşamalarında robotlu sistemlerin kullanıldığı seramik sağlık gereçleri üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri personeline teşekkür belgesi, öğrencilere ise katılım sertifikası verilmesinin ardından gezi sona erdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024