İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Alpu’yu Ziyaret Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Alpu’yu Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Alpu’yu Ziyaret Etti
Yayınlama: 8 Haziran 2022 Çarşamba
A+
A-

Alpu ilçesine giden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulğani Demir ile görüşen İl Milli Eğitim Müdürümüz Töre, ilçede eğitim-öğretim faaliyetlerinin daha da gelişmesi için yapılması gereken hususlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu başkanlığında ilçe kurum amirleri ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen Haziran ayı muhtarlar toplantısı ve "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" eğitimi programına katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Alpu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün, Bozan Mahallesinde düzenlediği yılsonu sergisinin açılışına katılarak, başarı sağlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Çevre Dostu 1.000 Okul Projesi kapsamında yer alan Alpu Ortaokulu'nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, okul idarecileri ve öğretmenlerimizden proje kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerimizle çevre bilinci ve sıfır atık konularında sohbet eden İl Müdürümüz, duyarlılıkları ve çalışmaları için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bozan Bey İlkokulu ve Bozan Veli Topçu Ortaokulu'nu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, "Sizlerin gayret ve desteği olmadan hiçbir proje ve çalışmanın başarıya ulaşması mümkün değil. O nedenle hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız." dedi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024