ÇAĞDAŞ OKULLARINDA 1. BİLİM ŞENLİĞİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ÇAĞDAŞ OKULLARINDA 1. BİLİM ŞENLİĞİ

ÇAĞDAŞ OKULLARINDA 1. BİLİM ŞENLİĞİ
Yayınlama: 7 Haziran 2022 Salı
A+
A-

Özel Çağdaş Okullarında 1. Bilim Şenliği heyecanı yaşandı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin desteğiyle okul bahçesinde gerçekleşen Bilim Şenliğinde öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Deniz Korkmaz, Doç. Dr. Necla Gültepe ve Araş. Gör. Merve Yavuz ile ESOGÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinin desteği ile gerçekleşen Bilim Şenliğinde, ilkokul öğrencileri çeşitli deneyleri uygulamalı olarak gerçekleştirdi. İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin aktif deneyler yaparak katıldığı şenlikte, ortaokul öğrencileri de öğrenim dönemi boyunca yaptıkları deneyleri sergiledi.

ESOGÜ AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR

Özel Çağdaş Okulları İlkokul Müdürü Neslihan Sağnak, 1. Bilim Şenliğine katılım ve desteklerinden dolayı ESOGÜ akademisyen ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti. Sağnak, “Öğrencilerimiz, gün boyunca okul bahçemizde kurulan çadırlarda çeşitli deneyler gerçekleştirdi. 1. Bilim Şenliğine katılan öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı. Katkılarından dolayı değerli üniversite hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024