“Özel Eğitim Poster Sergisi ve Şiir Dinletisi” gerçekleştirildi - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

“Özel Eğitim Poster Sergisi ve Şiir Dinletisi” gerçekleştirildi

“Özel Eğitim Poster Sergisi ve Şiir Dinletisi” gerçekleştirildi
Yayınlama: 4 Haziran 2022 Cumartesi
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Özel Eğitim öğrencileri tarafından düzenlenen “Özel Eğitim Poster Sergisi ve Şiir Dinletisi” Öğrenci Merkezi Salon 2016 ve Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Göksel Arli, Özel Eğitim Uzmanı Gazi Acar ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Özel Eğitim Uzmanı Acar: “Özel gereksinimli bireyleri dinlemeyi, onlarla ilgilenmeyi seviyoruz”

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Özel Eğitim Uzmanı Gazi Acar, şunları söyledi: “Biz özel eğitim dersinde pek çok konuyu kavrıyoruz. Özel gereksinimli bireyleri dinlemeyi seviyoruz. Bunun dışında Eskişehir’de özel eğitim ile ilgili bir ders yürütürken özel gereksinimli bireylerin ailelerinin kurduğu sivil toplum örgütleri, kurucuları ile de etkileşimde bulunmayı önemsiyoruz. Dolayısıyla bugün gerçekleştireceğimiz şiir dinletimizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Etkinliğin sonunda öğrenciler tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi. Ardından düzenlenen poster yarışmasında kazanan öğrencilere teşekkür belgesi ve hediye takdim edilirken katılımcılar poster sergisini de gezdi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024