Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünden İstiklâl İlkokulu kütüphanesine kitap bağışı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünden İstiklâl İlkokulu kütüphanesine kitap bağışı

Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünden İstiklâl İlkokulu kütüphanesine kitap bağışı
Yayınlama: 4 Haziran 2022 Cumartesi
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Eskişehir Tepebaşı İstiklal İlkokulu’nun kütüphanesine kitap bağışında bulundu. Bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra İstiklal İlkokulu yönetimi ve öğrencilerinin bir araya geldiği kitap bağışı etkinliği büyük ilgi gördü.

Dr. Öğr. Üyesi Aktay: “Öğrencilerimizde sosyal farkındalık oluşturacak birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz”

Kitap bağışı hakkında düşüncelerini dile getiren Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sonnur Aktay şunları söyledi: “Uzun zamandır yürütmüş olduğum Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerimizde sosyal farkındalık oluşturacak birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kütüphane kurma ya da farklı okulların kütüphanelerine kitap bağışında bulunma bizi en mutlu eden etkinliklerimiz arasında yer alıyor. Bu yıl da Rus Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Makbule Sabziyeva ve İstiklâl İlkokulu Müdürü Ömer Yapar hocalarımızın iş birliği ile kardeş okul olarak seçtiğimiz İstiklal İlkokulu’nun kütüphanesine yaklaşık olarak üç yüz kitap bağışında bulunduk. Okul yönetimi ve öğrencilerinin büyük bir ilgiyle karşıladığı bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz.”

Müdür Yapar: “Kitap açığımızın kapanması bizi son derece mutlu etti”

Kitap bağışı için duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan İstiklâl İlkokulu Müdürü Ömer Yapar ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerimiz için büyük emeklerle kurduğumuz kütüphanemize yapılan kitap bağışı için Anadolu Üniversitesi yönetimi başta olmak üzere Prof. Dr. Makbule Sabziyeva’ya ve dersin hocası Dr. Öğr. Üyesi Sonnur Aktay’a teşekkürü bir borç bilirim. Kütüphanemizi yeni kurduğumuz için belli bir oranda kitap açığımız vardı. Bu açığın kısmen kapanması bizi son derece mutlu etti. Herkese sonsuz teşekkürler.”

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024