Açıköğretim Sistemi öğrencilerine kampüste yaz programı fırsatı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Açıköğretim Sistemi öğrencilerine kampüste yaz programı fırsatı

Açıköğretim Sistemi öğrencilerine kampüste yaz programı fırsatı
Yayınlama: 2 Haziran 2022 Perşembe
A+
A-

Kuruluşunun 40. yılını kutlayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, bu özel yılda öğrencilerine yönelik yenilikçi bir sosyal etkinliği daha hayata geçiriyor. Farklı alanlardan ve farklı ülkelerden Açıköğretim öğrencilerine yönelik Yaz Kampüs Programı ile öğrenciler, çok kültürlü bir ortamda çeşitli konularda bilgi ve becerilerini geliştirme imkânına sahip olacak. Program, aynı zamanda öğrencilere Anadolu Üniversitesi kampüsünde sosyal hayatı deneyimleme ve Eskişehir ilini tanıma fırsatını sunacak. Program kapsamında öğrencilere teorik ve uygulamalı dersler ve geziler ile kültürel etkileşimlerini arttıracakları, merak ettikleri tüm sorularla ilgili öğretim üyeleri ile görüşerek birincil kaynaktan bilgi sahibi olabilecekleri, yaratıcılık ve üretkenliklerini sergileyecekleri; farklı alanlarla tanışıp bu alanlardaki becerilerini geliştirecekleri bir deneyim sunulması amaçlanıyor.

Haziran ve Eylül aylarında iki grup hâlinde birer haftalık sürede yapılacak Yaz Kampüs Programının içeriği Sağlıklı Yaşam, Gastronomi Tarihi, Yaşam ve Motivasyon, Sözsüz İletişim ve Beden Dili, Fotoğrafçılık gibi eğitimlerin yanı sıra şehir turu, müze gezileri, Mezuniyet Töreni Etkinlikleri’ne katılım (Haziran Grubu için) ve Uluslararası IODL Konferansı etkinliklerine katılım (Eylül Grubu için) ve benzeri etkinliklerden oluşuyor.

Anadolu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek Yaz Kampüs Programı ücretine eğitim programı, öğle yemeği, sosyal etkinlikler, geziler (transfer, rehberlik ve müze giriş ücretleri), mezuniyet töreni etkinliklerine katılım (ilk grup) ve IODL Konferansı (ikinci grup) ücretinin dâhil olduğu belirtilirken bunların dışındaki ücretler ve konaklama giderlerinin katılımcılara ait olduğu ifade edildi.

Programın birinci grubuna katılmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 3 Haziran olarak ilan edilirken  ikinci gruba katılmak isteyenler ise 5 Eylül tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen adaylar anadolu.edu.tr/aof adresini ziyaret edebilir.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024