Turist Rehberliği Bölümü öğrencilerinden poster sergisi - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Turist Rehberliği Bölümü öğrencilerinden poster sergisi

Turist Rehberliği Bölümü öğrencilerinden poster sergisi
Yayınlama: 25 Mayıs 2022 Çarşamba
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Geçmişin Kapıları Turist Rehberleri ile Aralanıyor” poster sergisi Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda açıldı. Turizm Rehberliği Bölümü Rehberlik Bitirme Tezi dersi kapsamında son sınıf öğrencilerinin hazırladıkları posterlerden oluşan serginin açılışına Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. 

Prof. Dr. Emir: “Sizler bizim dışarıdaki paydaşlarımızsınız”

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir serginin açılışında şunları söyledi: “Bölüm hocalarınız eşliğinde yürüttüğünüz bu çalışmalar Türkiye turizmine katkı sağlayacak, rehberlik hizmeti bakımından da sizin gelişiminize akademik katkı sağlayacaktır. Birbirinizi tanıyın, kurduğunuz bağlar meslek hayatınızda çok işinize yarayacaktır. Fakültenizi güçlendirin. Sizler bizim dışarıdaki paydaşlarımızsınız. Serginin daha fazla ziyaretçi tarafından görülmesini istiyoruz bu sebeple elimizden geleni yapacağız.Sizler geleceğin rehberlerisiniz, yeni meslek hayatınızda başarılar diliyor ve sizlerle gurur duyuyoruz.”

“Geçmişin Kapıları Turist Rehberleri ile Aralanıyor” poster sergisi 27 Mayıs Cuma gününe kadar Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda ziyarete açık olacak.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024