EOSB Yönetiminden İl Milli Eğitim Müdürü Töre’ye Ziyaret Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

EOSB Yönetiminden İl Milli Eğitim Müdürü Töre’ye Ziyaret Etti

EOSB Yönetiminden İl Milli Eğitim Müdürü Töre’ye Ziyaret Etti
Yayınlama: 28 Nisan 2022 Perşembe
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre'yi ziyaret etti.  Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Çetin, Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rahmi Özyiğit ve Müdür Yardımcısı Zuhal Şangar da yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Töre'yi yeni görevinden dolayı tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir sanayisinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü karşılamak için hayata geçen Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında bilgi verdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın mesleki eğitim adına önemli adımlar attığını vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre "Mesleki eğitim ülkemiz için çok önemli, öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ailelerine bunu çok iyi anlatmalıyız. Kalkınmış ve refah düzeyini yakalamış bir Türkiye'nin geleceğinin, eğitimden ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetişmesinden geçtiğini, bunda da mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür." diye konuştu.

,

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024