Öğrenciler “Şişecam–ESTÜ Akademi” Kapsamında Şişecam’ı Ziyaret Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Öğrenciler “Şişecam–ESTÜ Akademi” Kapsamında Şişecam’ı Ziyaret Etti

Öğrenciler “Şişecam–ESTÜ Akademi” Kapsamında Şişecam’ı Ziyaret Etti
Yayınlama: 28 Nisan 2022 Perşembe
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’na bağlı “Kariyer Gelişim Birimi” tarafından yürütülen “Şişecam-ESTÜ Akademi” kapsamında, akademi öğrencilerimizle, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Şişecam fabrikalarına, 22 Nisan 2022 tarihinde bir teknik gezi gerçekleştirildi.

Şişecam adına geziye katılım için Firma Genel Merkezi’nden gelen İşveren Markası Yöneticisi Ebru Kahraman, Fonksiyonel ve Teknik Gelişim Uzmanı Nihal Eren ve İşveren Markası Uzmanı Ömür Çulfaz’a, Eskişehir Şişecam yetkililerinden Fabrika Müdürü Ufuk Göncü, Ev Eşyası Fabrikası İK Müdürü A. Metin Tutcuoğlu, Cam Ambalaj Fabrikası İK Müdürü Ufuk Atik ve her iki fabrikanın İnsan Kaynakları İş Ortakları katılırken, Üniversitemiz adına Öğrenci Dekanlığı’ndan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Funda Görkem ve Kariyer Gelişim Birimi’nden, ilgili akademinin moderatörlüğünü yürüten Öğr. Gör. Nazan Gül katıldı.

Öğrencilerimizin, kendilerine temin edilen kişisel güvenlik malzemeleriyle ortamı yakından deneyimledikleri gezi, ilk olarak ziyaret edilen Paşabahçe Fabrikası’nda Fabrika Müdürü Ufuk Göncü ve Öğrenci Dekanı Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Funda Görkem’in yaptıkları açılış konuşması ile başladı. Gezi bitiminde her iki fabrikayı da ziyaret eden ve yetkililerden bilgi alan öğrencilerimiz, mezun olmadan iş ortamına dair edindikleri heyecan verici deneyimin kendilerine kattığı farkındalıkla Şişecam ve Üniversitemiz yetkililerine memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gezi, Dr. Öğr. Üyesi Funda Görkem’in göstermiş oldukları hassas ve samimi iş birliği için Şişecam Ailesi adına, İşveren Markası Yöneticisi Ebru Kahraman’ a bir teşekkür sertifikası sunması ile sonlandı.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024