TASARIM YARIŞMASINDA ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

TASARIM YARIŞMASINDA ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

TASARIM YARIŞMASINDA ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI
Yayınlama: 8 Ekim 2021 Cuma
A+
A-

Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle Ege Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ve Ege Maden İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen, “Ezber Bozan Tasarım Yarışması'nın”  İzmir’de düzenlenen final gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

Mobilya, tekstil ve doğal taşın ilk kez bir arada kullanıldığı yarışmanın teması, tüm dünyada ve ülkemizde yaşanılan Covid-19 Salgını çıkış noktasından hareketle “Fütüristik Çalışma Alanı Mobilyaları” olarak belirlendi. Yarışmanın öğrenci kategorisinde 61 farklı üniversiteden alınan 509 başvuru sonucunda; üniversitemiz 101 başvuruyla yarışmaya en çok öğrenci katılımında bulunan üniversite oldu. Eskişehir Teknik Üniversitesi adına Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Tüfekçioğlu'na “En çok katılım sağlayan üniversite ödülü” verildi.

Törende öğrenci kategorisinde mansiyon, öğrenci ve profesyonel kategorisinde EİB özel ödülü ve ilk üçe giren finalistlere ödülleri takdim edildi. Yarışmada, ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Zeynep Bayraktaroğlu, ZEON isimli projesi ile öğrenci kategorisinde EİB Özel Ödülü’ne, Ezgi Kıral da SAMAYO isimli projesiyle öğrenci kategorisinde Mansiyon Ödülü’ne layık görüldüler.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024