SERES’21 yine Seramikçileri Eskişehir’de Buluşturuyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

SERES’21 yine Seramikçileri Eskişehir’de Buluşturuyor

SERES’21 yine Seramikçileri Eskişehir’de Buluşturuyor
Yayınlama: 29 Eylül 2021 Çarşamba
A+
A-

V. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi (SERES'21), 13-15 Ekim 2021 tarihlerinde, Eskişehir Teknik Üniversitesi, İki Eylül Kampüsü'nde gerçekleştirilecektir.

Kongre kapsamında Endüstriyel Seramikler, Çimento, Beton ve Jeopolimerler, İleri Teknoloji Seramikler, Bor Temelli Seramikler, Seramik ve Enerji Tasarrufu, Üretimi ve Depolanması, İnce Seramik Filmler ve Kaplamalar, Cam ve Cam Seramikler, Seramik Tozlar: Sentezde İlerlemeler, Elektroseramikler, Refrakter Malzemeler, Yüksek Sıcaklık İşlemleri ve Sinterleme ve Sanat ve Seramik gibi ana başlıklar altında bildiriler sunulacaktır. Bu vesile ile seramik bilimi, teknolojisi ve sanatı alanlarında faaliyet gösteren yurt içi ve yurt dışı akademisyenleri, sanatçıları, tasarımcıları ve sektör temsilcilerinin bir araya getirilmesi, bilgi birikimlerinin ve tecrübelerinin paylaşılması ve bu sayede işbirliği olanaklarının artırılması amaçlanmaktadır.

Kongre kapsamı sadece bildiriler ile sınırlı kalmayıp, sektörün gündeminde olan konularda paneller, eğitimler ve yarışmalar da düzenlenecektir. Ayrıca, daha önceki SERES kongrelerinde olduğu gibi bu kongrede de seramik sanatı ile ilgili faaliyetler de planda olacaktır. 13 Ekim 2021 tarihinde Canlanma/Revive sergisinin açılışı Kongre Düzenleme Kurulu ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılacaktır.

Sizleri bir sanat, kültür ve üniversite şehri olan Eskişehir'i ve üniversitemizi daha da yakından tanımanız ve sahip olduğunuz bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanız için kongremize bekliyoruz.

Prof. Dr. Alpagut Kara

Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024