CIRIT, Tüm Eğitim Yöneticileri İle Bir Araya Geliyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

CIRIT, Tüm Eğitim Yöneticileri İle Bir Araya Geliyor

CIRIT, Tüm Eğitim Yöneticileri İle Bir Araya Geliyor
Yayınlama: 20 Ağustos 2021 Cuma
A+
A-

“İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, 2021-2022 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını ve alınacak tedbirleri görüşmek üzere, 14 ilçemizde görev yapan eğitim yöneticileri ile bir araya geliyor.”

Salgın nedeniyle okul ve kurum türlerine göre farklı gün ve saatlerde planlanan toplantıların ilki 19.08.2021 Perşembe günü Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

Toplantıların ilk oturumunda anaokulu ve ilkokul müdürleriyle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt, öğrencilerimizin uzaktan eğitim süresinde yaşamış olabilecekleri kayıpların göz önünde bulundurulmasını ve eğitime öğretime başlarken geçtiğimiz yılın tekrarını yapmalarının önemini vurguladı. Öğrenci,  öğretmen ve personelimizin sağlıklı bir ortamda bulunmaları için okullarımızda tüm önemlerin alınmasını isteyen İl Müdürü Cırıt, bu konuda her türlü desteğe de hazır olduğunu belirtti.

Okul Müdürlerinin sorun ve taleplerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı geçmesi için tüm eğitim çalışanlarının özverili bir şekilde çalışacağına inandığını belirterek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024