ÖĞRENMEDE KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞTAYI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ÖĞRENMEDE KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞTAYI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

ÖĞRENMEDE KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞTAYI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Yayınlama: 1 Nisan 2021 Perşembe
A+
A-

TÜRKİYE YÜKSEKÖĞRETİM YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ ÇEVRİMİÇİ ÖĞRENMEDE KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞTAYI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan “Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ) Çevrimiçi Öğrenmede Kalite Güvencesi” çalıştayı için hazırlık sürüyor.

Bu kapsamda paydaş üniversite rektörlerinin katılımıyla bir hazırlık toplantısı düzenlendi. Zoom Meeting platformu üzerinden çevrimiçi olarak yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç katıldı. Toplantıda TYYÇ kapsamında “Lisans Düzeyinde Çevrimiçi Öğrenme Ortamlarının Tasarlanması: Planlama, Uygulama, Değerlendirme ve İyileştirme” kitabının editörler kurulunda yer alan Prof. Dr. Mübin Kıyıcı, Dr. Öğretim Üyesi Barış Çukurbaşı ve Üniversitemiz Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Nazire Burçin Hamutoğlu da yer aldı.

Dört üniversitenin iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan ulusal çalıştayın hazırlık toplantısında, üniversite rektörleri, Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi kapsamında yürütülen kitap çalışmasıyla ilgili bilgi alarak, kitap çalışması ve planlanan ulusal çalıştay hakkında görüş ve önerilerini editörlerle paylaştılar.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024