2020 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Ek Çağrı Başvuru Sonuçları Açıklandı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

2020 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Ek Çağrı Başvuru Sonuçları Açıklandı

2020 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Ek Çağrı Başvuru Sonuçları Açıklandı
Yayınlama: 25 Şubat 2021 Perşembe
A+
A-

“İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde hazırlanan "İşitme Engellilere Uyarlanan Model" adlı KA226 Stratejik Ortaklık projemiz TÜRKİYE ULUSAL AJANSI tarafından hibelendirilmiştir.”

2020 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti Ek Teklif Çağrısı kapsamında sunulan KA226 Dijital Eğitime Hazırlık için Ortaklıklar ve KA227 Yaratıcılık için Ortaklıklar proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

İçerik değerlendirmesi sonucunda Okul Eğitimi Dijital Eğitime Hazırlık için Ortaklıklar (KA226-SCH) kapsamında Eskişehir İl Milli Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan "İşitme Engellilere Uyarlanan Model" (MATH-Model AdaptedToHearingimpaired) başlıklı proje 216.850,00 Avro hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje ile işitme engelli öğrencilerimizin uzaktan eğitim yoluyla matematik becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Ayrıca proje ile kurulacak geniş ortaklık ağları sayesinde konu ile ilgili Avrupa çapında ortak bir ürün ortaya konulması ve tüm eğitim paydaşlarında farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülecek projede İspanya, İtalya, Letonya, Litvanya, Romanya, Slovenya ülkelerinden çeşitli kurumların yanı sıra Eskişehir'den Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokulu da yer almaktadır.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024