Emekliye Ayrılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir İçin Tören Düzenlendi - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Emekliye Ayrılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir İçin Tören Düzenlendi

Emekliye Ayrılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir İçin Tören Düzenlendi
Yayınlama: 5 Şubat 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir'ın emekli olması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Şube Müdürü Özdemir'ın görevini başarıyla tamamladığını belirterek, görevi sırasında kendileri ile uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Şube Müdürü Mustafa Özdemir'in eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek, emekliliğinin kendisine hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nden emekli olan Mustafa Özdemir, beraber yol aldığı tüm yöneticilerden ve Eskişehir'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek "38 yıllık yöneticilik ve 40 yıl 2 aylık fiili mesleki hayatıma son vererek emekli oluyroum. Bu vesile ile bugüne kadar birlikte farklı yerlerde, farklı konu ve konumlarda yapmış olduğum çalışmalar veya birlikte olduğumuz ortamlarda, sırasında şahsıma karşı göstermiş olduğunuz işbirliği, nezaket ve saygıdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından, emekliye ayrılan Şube Müdürü Mustafa Özdemir'in plaketi ve hediyeleri, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri ve personelin katılımlarıyla İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt tarafından verildi.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024