Cumhurbaşkanı Erdoğan ’Yüz yüze eğitim’ konusunda tarih verdi! - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ’Yüz yüze eğitim’ konusunda tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ’Yüz yüze eğitim’ konusunda tarih verdi!
Yayınlama: 2 Şubat 2021 Salı
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaklaşık iki saat süren Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Köy okullarının 15 Şubat'ta açılacağını söyleyen Erdoğan, "Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, köy okullarının 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlayacağını belirterek, "8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak. Okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması halinde eğitim öğretime yeniden ara verilebilecek." dedi.

Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık. 

8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak. Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024