TÜBİTAK 2204 ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

TÜBİTAK 2204 ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TÜBİTAK 2204 ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Yayınlama: 9 Ocak 2021 Cumartesi
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, TÜBİTAK 2204 Ortaokul ve Lise Araştırma Projeleri Yarışmaları Bilgilendirme Toplantısı, TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa ÖZKAN ve TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Şehnaz BALTACI'nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış HANCI, ortaokul ve liselerin okul müdürleri ve proje başvurusu yapacak öğretmenler katıldılar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CIRIT'ın konuşmasıyla başlayan program, Prof Dr. Mustafa ÖZKAN ve Doç. Dr. Şehnaz BALTACI'nın TÜBİTAK 2204-A (Lise) ve 2204-B (Ortaokul) Araştırma Projeleri Yarışması ile ilgili bilgilendirici sunumlarıyla devam etti.

Soru-cevap bölümünün ardından, 49. TÜBİTAK 2204 lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında "Coğrafya" alanında Türkiye finalinde Türkiye 1.liği ve "Çevre Bilinci" özel ödülü kazanmış olan Eti Sosyal Bilimler Lisesi Coğrafya Öğretmeni Işın ERDOĞAN "Geleceğin Okulları" adlı projesin sundu. "Geleceğin Okulları" projesinde ödül alan öğrenciler, Melikenur DUMLUPINAR ve Öykü Simay ŞABAN'ın proje ile ilgili deneyimlerini ve elde ettikleri kazanımların paylaşımıyla program sona erdi.

Katılımları için TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa ÖZKAN ve TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Şehnaz BALTACI'ya şükranlarımızı sunar, tüm okul yöneticisi ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024