Rektör Erdal, TÜRASAŞ’ı ziyaret etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Rektör Erdal, TÜRASAŞ’ı ziyaret etti

Rektör Erdal, TÜRASAŞ’ı ziyaret etti
Yayınlama: 25 Aralık 2020 Cuma
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kaya ve Rektör Danışmanı Prof.Dr. Mustafa Tuncan ile birlikte Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi(TÜRASAŞ) Eskişehir Bölge Müdürü Bülent Toksavul, Bölge Müdür Yardımcıları Ömer Demirel ve Hüseyin Kırayoğlu’nu ziyaret etti.

TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Müdür Toksavul’dan bilgi alan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir'in raylı sistemler alanında ülkemizin ihtiyaçlarıyla ilgili çok sayıda yerli ve milli projeyi hayata geçirdiğini belirterek, TÜRASAŞ Eskişehir'in yürüttüğü gurur verici çalışmalar dolayısıyla, Müdür Toksavul ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

TÜRASAŞ Eskişehir Müdürü Toksavul,Anadolu Üniversitesinin uluslararası alanda sunduğu nitelikli yükseköğretim hizmetleri ile bayrağımızı dünyanın dört bir yanında gururla dalgalandırdığını belirterek,nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektör Erdal'a teşekkürlerini iletti.

Raylı sistemler alanında karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştiği ziyaret, TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürü Bülent Toksavul’un, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kaya ve Prof. Dr. Mustafa Tuncan'ı uğurlamasıyla sona erdi. 

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024