TOBB’un e-ticaret eğitim programında Anadolu Üniversitesi de yer aldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

TOBB’un e-ticaret eğitim programında Anadolu Üniversitesi de yer aldı

TOBB’un e-ticaret eğitim programında Anadolu Üniversitesi de yer aldı
Yayınlama: 25 Aralık 2020 Cuma
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde düzenlenen E-ticarete E-kılavuz Eğitim Programı, e-ticaret kampanyaları konusuyla sona erdi. ​ 11 Kasım Çarşamba günü başlayan ve beş hafta boyunca yoğun katılımla gerçekleştirilen eğitim serisinin son oturumunda e-ticaret sektörüne giriş yapmak isteyen ve işini e-ticaretle geliştirmek isteyenlere yönelik sunulan fırsatlar paylaşıldı.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Karaca’nın da davetli konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğin açılış konuşmasını TOBB Türkiye Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban yaptı. Trendyol Satıcı Eğitim Uzmanı Tunç Aslan, Ticimax Kurucusu ve CEO’su Cenk Çiğdemli, Vodafone Kurumsal Katma Değerli Servisler Ürün Müdürü Volkan Ertaş ve ePTTAVM Süpermarket Kategori Yöneticisi Murat Karakaş e-ticarette kampanya yönetimi gibi konularda bilgilendirmede bulundu.

Anadolu Üniversitesi İİBF öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Karaca ise geliştirdikleri elden eve projesiyle kuru ve dayanıklı gıdanın doğrudan tüketiciye ulaşma imkânı bulduğunu ifade ederek konu hakkında Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Karaca, e-ticaretin evde üretim yapan kadın girişimciler için büyük imkanlar sağladığını ve kadınların iş dünyasında önemli bir yer edinme konusunda hızla ilerlediklerini ifade etti. Doç. Dr. Karaca ayrıca proje kapsamında, evde üretim yapan kadınların ürünlerini de toplu olarak satın aldıklarını belirtti.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024