Eskişehir’de bomba provokasyonu yapan zanlıya operasyon - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Eskişehir’de bomba provokasyonu yapan zanlıya operasyon

Eskişehir’de bomba provokasyonu yapan zanlıya operasyon
Yayınlama: 15 Kasım 2022 Salı
A+
A-

Yaşanan terör saldırısından sonra bir takım provokatörler yine sahneye çıktı. Amaçları terör üzerinden halkı paniğe sürüklemek, yaşanan terör olayı üzerinden siyasi rant sağlamak olan bu gibi kışkırtıcılara Emniyet göz açtırmıyor. Taksimdeki hain saldırı sonrasında bu şekilde hareket eden 25 hesap tespit edilerek gerekli işlemler başlatıldı. 

Ancak gözlerini hırs bürümüş bu konuda uslanmak bilmeyenler hala kendilerince eylemler yapma hevesinden vaz geçemiyorlar. Bu kez bu konudaki adres maalesef Eskişehir'di. Eskişehir’de patlama olacağına dair provokatif sosyal medya paylaşımlarında bulunduğu iddia edilen zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Eskişehir’de de patlama olacağına dair paylaşımlarda bulunan ve kentin haritasının olduğu fotoğraf üstüne geri sayım ibaresi ekleyen zanlının adresi tespit edilerek Gökmeydan Mahallesi Burçin Sokak'taki evine operasyon düzenlendi. 

Zanlı, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, İstihbarat, Siber Suçlarla Mücadele ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda söz konusu paylaşımda kullanıldığı düşünülen dijital materyalere el konuldu. Zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra  sorgu için emniyete götürüldü ve olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024