HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI: JASAT - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI: JASAT

HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI: JASAT
Yayınlama: 9 Temmuz 2022 Cumartesi
A+
A-

2022 yılı Haziran ayı içerisinde Mahmudiye ve Odunpazarı ilçelerinde bulunan Baz İstasyonları ile Sanayi Bölgelerinde meydana gelen ve piyasa değeri yaklaşık (100 bin TL) olan (16) adet jel aküile hurda malzemenin çalındığı (2) Baz İstasyonlarından Hırsızlık, (1) İnşaattan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak Eskişehir İl J.K.lığı JASAT Dedektif Timleri, Mahmudiye ve Odunpazarı İlçe J.K.lığıtarafından yürütülen çalışmalar sonucu, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren (5) şüphelinin kimlik bilgileri ve çaldıkları malzemeleri satın alan hurdacılık yapan (1) şüpheli tespit edildi.

Olay faillerinin yakalanması ve çalınan malzemelerin ele geçilmesi maksadıyla, 06 Temmuz 2022 tarihinde şüphelilerin ev ve araçlarında eş zamanlı olarak icra edilen aramada; (1) adet av tüfeği, (1) adet plakasız motosiklet ile olaylarda kullanıldığı değerlendirilen demir kesme ve bükme aletleri, çekiç, levye vb. malzemeler ele geçirilerek el konuldu.

Aramada (6) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup ayrıca şüphelilerin 09 Haziran 2022tarihinde Odunpazarı ilçesi 75. Yıl mahallesinde meydana gelen ve piyasa değeri yaklaşık (30 bin TL)olan (6) jel akünün çalındığı "Baz İstasyonlarından Hırsızlık" olayını da gerçekleştirdikleri tespit edildi. Hurdacılık yapan şahıs "Hırsızlık Malını Satın Almak" suçundan ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

07 Temmuz 2022 tarihinde Mahmudiye İlçe J.K.lığında işlemleri tamamlanarak "Baz İstasyonlarından Hırsızlık ve İnşaattan Hırsızlık" suçlarından adli makamlara sevk edilen (3) şüphelit utuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi, (2) şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024