Eskişehir’de YOL VERME KAVGASI: Silah Ateşlendi - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Eskişehir’de YOL VERME KAVGASI: Silah Ateşlendi

Eskişehir’de YOL VERME KAVGASI: Silah Ateşlendi
Yayınlama: 22 Ekim 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir'de son dönem iyice artan trafik sorununa bir de yolların tek yön olarak tekrar düzenlenmesi ekledi. Ayrıca bazı bölgelende yapılan üst yapı çalışmalarından yolların daraltılması nedeniyle sürücüler arasında istenmeyen tartışmaların da yaşanmasının önü adeta açılmış oldu.  Bu kez yaşanan olay ise pes artık dedirten türden. Yol verme meselesinin neden olduğu tartışmada silahlar çekildi. Açılan ateşin hedefinde ise öğrencilerle dolu bir servis vardı.

Güllüh Mahallesinde meydana gelen olay ise trafikte meydana gelen en basit yol tartışmalarının hangi boyutlara kadar gidebileceğini de bir kez daha gözler önüne serdi. Yol verme nedeniyle çıkan tartışmada otomobilden inen kişi, öğrencilerin bulunduğu okul servisine doğru silahı ateşledi. Korkunç olay sırasında çocuğunu okuldan bırakıp dönen bir anne yaralandı. Olay yerinden kaçan trafik magandası aracını olay yerinde bulunan hamile bir kadın ise üzerine sürdüğü iddia edildi.

Şans Eseri Öğrencilere Birşey Olmadı

Baysal sokakta meydana gelen akıl almaz olayda ateş açılan serviste bulunan öğrencilere birşey olmadı. Açılan ateş sırasında yaralanan kadın ise hastaneye kaldırıldı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattılar.

Özellikle şehir merkezinde bulunan okulların bulunduğu sokaklarda okul giriş çıkış saatlerinde yaşanan yoğunlukta yollardaki trafik akışısında aksama yaşanıyor olması nedeniyde bu alanlarda gerekli önlemlerin de alınması gerektiğini hatırlatan bu olay trafikte yaşanan küçük meselelerin bile nasıl tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. 

Özellikle son dönem bazı sokaklarda sözde yaşanan trafik sorunun çözmek adına yapılan TEK YÖN uygulaması konusunda da bazı sürücülerin bu kurallara uymamakta ısrar ettiği ve yüzden diğer sürücülerle zaman zaman sorunlar yaşandığı da görülüyor.  Bu konularda yetkili kurumların hem kamuoyunu ve sürücüleri daha etkin olarak bilgilendirmesi ve denetlemelerin daha sık yapılması gerektiğini hatırlatan bu gibi olayladır tekrar tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024