Camları Sunta İle Kapatıp Kumar Oynadılar: Polisten Kaçamadılar - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Camları Sunta İle Kapatıp Kumar Oynadılar: Polisten Kaçamadılar

Camları Sunta İle Kapatıp Kumar Oynadılar: Polisten Kaçamadılar
Yayınlama: 31 Mayıs 2021 Pazartesi
A+
A-

Kumar bağımlılığı engel tanımıyor. Pandemi öncesi olduğu gibi pandemi sürecinde de kumar oynamak için binbir türlü yola başvuranlar polisten kaçmayı başaramıyorlar. Bu kez adres Çamlıca Mahallesiydi. Camları sunta ile kapatılmış adreste 13 kişi kumar oynarken yakalandı.

Çamlıca Mahallesinde bulunan adreste 27.05.2021 günü akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrolde; camların suntalarla kapatılan adreste 4 masa etrafında 13 şahsın oturduğu, masaların üzerinde iskambil kağıtları, okey taşı ve ıstakaları olduğu görüldü.

Adreste sorumlu olarak bulunduğunu bildiren F. C. isimli şahıs hakkında TCK 195 (Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Uymamak) suçundan adli işlem yapıldı. İçeride bulunan 13 şahsa Sokağa Çıkma Yasağına Uymamaktan 1593 sayılı Sayılı Kanunun 282. Maddesi gereği kişi başı 3.150₺ olmak üzere toplam 44.100₺ idari para cezası uygulandı. Ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen adresin ise Tepebaşı Zabıta görevlilerince mühürlenmesi sağlandı.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024