JASAT DEDEKTİF TİMLERİ HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI OLMAYA DEVAM EDİYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

JASAT DEDEKTİF TİMLERİ HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI OLMAYA DEVAM EDİYOR

JASAT DEDEKTİF TİMLERİ HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI OLMAYA DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 19 Mayıs 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehir İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 9 Mayıs 2021 tarihinde Tepebaşı-Kızılinler Mahallesinde ve 14 Mayıs 2021 tarihinde Odunpazarı-Akkaya Mahallesinde meydana gelen ve failleri tespit edilemeyen iki ayrı “Bağ Evinden Hırsızlık” olayının aydınlatılmasına yönelik olarak, JASAT Dedektif Timleri koordinesinde Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından yapılan araştırmalar sonrasında olay faili olan (3) şüphelinin kimliği tespit edildi.
 
JASAT Dedektif Timlerince yapılan takip ve araştırma neticesinde; hırsızlık şüphelileri Y.A., O.A ve E.F. yakalanarak gözaltına alındı.
 
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 58 adet elektrikli muhtelif tarım ve inşaat aletine el konularak muhafaza altına alındı, 1 adet matkap, 2 adet kaynak makinesi, 1 adet spiral makinesi Odunpazarı Akkaya Mahallesinde ikamet eden müşteki tarafından teşhis edilmesini müteakip C.Savcısının talimatı ile sahibine teslim edildi.
 
Şüphelilerin ifadeleri ve ele geçirilen suç aletlerinden Eskişehir kent merkezinden çalınan 1 adet motosiklet ise sahibine teslim edilmek üzere Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
 
Tepebaşı-Kızılinler Mahallesinde ve Odunpazarı-Akkaya Mahallesinde iki ayrı “Bağ Evinden Hırsızlık” olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheliler Y.A., O.A ve E.F. Tepebaşı İlçe J.K.lığında işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edilmiş ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024