Uyuşturucu Satıcıları Jandarmadan Kaçamadı - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Uyuşturucu Satıcıları Jandarmadan Kaçamadı

Uyuşturucu Satıcıları Jandarmadan Kaçamadı
Yayınlama: 27 Şubat 2021 Cumartesi
A+
A-

25 Şubat 2021 günü D.A.B. isimli şahsın Bursa ilinden Eskişehir’e uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceğine dair alınan bilgi sonrası Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Çukurhisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından ortak operasyon gerçekleştirildi.

İçerisinde D.A.B. isimli şahsın bulunduğu 26….. plakalı araç takibe alınarak Bursa –Eskişehir Karayolu Çukurhisar Mahallesi mevkiinde durduruldu ve araç içerisinde D.A.B., C.K. ve M.D. isimli şahısların bulunduğu tespit edildi  Araç içerisindeki şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucu D.A.B. isimli şüphelinin montunun iç cebinde uyuşturucu ve uyarıcı madde niteliğinde (51) adet LYCRA sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Türk Ceza Kanunun 191’inci maddesi gereği “ Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak veya bulundurmak” suçundan gözaltına alınan şüpheli D.A.B. Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasından sonra 25.02.2021 tarihinde adli makamlara sevk edildi ve alınan ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024