Hırsız Jandarmadan Kaçamadı.. - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Hırsız Jandarmadan Kaçamadı..

Hırsız Jandarmadan Kaçamadı..
Yayınlama: 29 Ocak 2021 Cuma
A+
A-

28.01.2021 günü saat 00.00 sıralarında Han İlçesi Kayı Mahallesinde E.K. isimli şahsa ait olan Market Tekel Bayii İşletmesinden çeşitli markalarda (615) paket sigara, 16 adet alkollü içecek ve çeşitli market malzemesinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı ihbarı alan Han İlçe İlçe J.K.lığı Asayiş ekiplerince olaya anında müdahale edilmiştir.

Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, hırsızlık olayının market camlarının taş ile kırılarak içeri girilmek suretiyle 27.01.2021 günü saat: 22:30 sıralarında meydana geldiği tespit edilmiş ve hırsızlık olayı failinin kimliği çok kısa bir süre içinde tespit edilerek şüpheli N.B. isimli şahıs çaldığı tüm malzemeler ile birlikte yakalandı. Şüpheli ile birlikte ele geçirilen çalınan malzemeler iş yeri sahibi E.K.’ya teslim edildi.

Gözaltına alınan hırsızlık zanlısı N.B. Han İlçe Jandarma Komutanlığında işlemlerinin tamamlanmasını müteakip “İş Yerinden Hırsızlık” suçundan 28.01.2021 günü adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca şahıs hakkında 1593 Sayılı İl Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesi gereğince Sokağa Çıkma Yasağını ihlal etmesi gerekçesiyle 3.469 TL idari para cezası kesildi.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024