Kaçak Feto Üyesi Eskişehir’de Yakalandı - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Kaçak Feto Üyesi Eskişehir’de Yakalandı

Kaçak Feto Üyesi Eskişehir’de Yakalandı
Yayınlama: 22 Ocak 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir’de FETÖ üyesi olduğu için kesinleşmiş 5 yıl 5 ay cezası olan şahıs yakalandı. Bir markette reyon sorumlusu olarak çalıştığı belirlenen şüpheli tutuklandı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye olmak suçundan 5 yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranmakta olan K.C.’nin Eskişehir'de bulunduğu tespit edilerek şahsın yakalanması için operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan detaylı araştırma sonucunda Tepebaşı-Şirintepe Mahallesinde bir markette reyon sorumlusu olarak çalıştığı tespit edilen FETÖ/PDY Silahlı Terör Üyesi K.C. 20.01.2021 günü Şirintepe Mahallesinde ikamet ettiği evde yakalanarak gözaltına alındı.

Kırıkkale'de 11 yıl boyunca FETÖ/PDY Terör Örgütü ile iltisaklı özel bir dershanede matematik öğretmeni olarak çalıştığı ve Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen K.C., 21.01.2021 tarihinde Tepebaşı İlçe J.K.lığında işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024