Ruhsatsızsız İş Yerinde Oyun Oynayanlara 148 bin Lira Ceza - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Ruhsatsızsız İş Yerinde Oyun Oynayanlara 148 bin Lira Ceza

Ruhsatsızsız İş Yerinde Oyun Oynayanlara 148 bin Lira Ceza
Yayınlama: 18 Aralık 2020 Cuma
A+
A-

Eskişehir’de oyun oynatıldığı ihbarı üzerine ruhsatsız bir iş yerine yapılan polis baskınında sosyal mesafeye uyulmadığı gerekçesiyle toplam 148 bin 50 TL idari para cezası uygulanırken, daha önce işlediği suçlardan aranması olan 2 şahıs da yakalandı.

İstiklal Mahallesinde bulunan bir adreste ruhsatsız iş yeri içerisinde oyun oynatıldığı ihbarı üzerine olay yerine yapılan baskında, mekanda bulunan 44 şahıs sorgulandı.

N.G. isimli sahsın 4 ayrı suçtan arandığı , S.S. isimli şahsın ise 1 suçtan arandığı tespit edilerek yakalandı. Mekanda bulanan şahıslara sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle toplamda 148 bin 50 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Ayrıca mekanda yapılan aramada 1 adet yivsiz av tüfeği ve bu tüfeğe ait  15 adet fişek ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı nın talimatı doğrultusunda iş yeri yetkilisi M.C. ve av tüfeği sahibi O.K. isimli şahıslar elde edilen malzemeler ile Odunpazarı Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. N.G. ve S.S. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Nezarethane Büro Amirliğine teslim edildi. Odunpazarı Zabıta ekipleri tarafından Ruhsatsız iş yeri mühürlendi 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024