Çiftlik evinde silah ve uyuşturucu ele geçirildi - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Çiftlik evinde silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Çiftlik evinde silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Yayınlama: 22 Kasım 2020 Pazar
A+
A-

Eskişehir Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu madde ve silah operasyonunda 3 şüpheli yakalanırken çok miktarda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

20.11.2020 günü  Sivrihisar ilçesi Aşağıkepen Mahallesi Türkoğlu Çiftliğinde ikamet eden M.K.'nin ikametinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulundurduğunun tespit edilmesi üzerine adli makamlardan alınan arama kararı gereğince şüpheli M.K. ya ait çiftlk evinde Narkotik ve Patlayıcı Madde Arama Köpek Timlerinin de katılımıyla ev araması yapıldı.

 Yapılan arama neticesinde;

 - 10 gram Kubar Esrar,
 - 1 adet 7.65 mm. ruhsatsız tabanca,
 - 1 adte tabanca şarjörü,
 - 11 adet 7.65 mm. tabanca fişeği,
 - 2 adet ruhsatsız av tüfeği,
 - 4 adet  av tüfeği şarjörü,
 - 20 adet 12 cal av fişeği, ele geçirildi.

 Olayla ilgisi bulunan şüpheli M.K, C.H.K. ve İ.H.Ç. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan (3) şüpheli, Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunun  ve 2521 Sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanununa muhalefet, Uyuşturucu Madde Temin Etme/ Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kabul Etme ve Bulundurma Suçlarından adli makamlara sevk edilmiş ve adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024