Bayram Kurtuluş İş Kazası Sonucu Vefat Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Yaşam

Bayram Kurtuluş İş Kazası Sonucu Vefat Etti

Bayram Kurtuluş İş Kazası Sonucu Vefat Etti
Yayınlama: 29 Eylül 2021 Çarşamba
A+
A-

Şehrimizin önde gelen iş insanlarından Kurtuluş Kuruyemiş işletmelerinin sahibi ve Tepebaşı Belediyesi önce ki dönem Meclis üyesi Bayram Kurtuluş vefat etti.

Kurtuluş savaşı sonrası Balkanlardan şehrimize göç eden Kurtuluş ailesi 63 Yıl önce Kuruyemiş, Pasta,çikolata üzerine oluşturduğu marka ile şehrimizde hizmet veriyor ikinci kuşak aile bireyi olan Yardımseverliği sosyal ilişkileri ve mütevazıligı ile sevilenbir şahsiyet olan Bayram Kurtuluş Organize Sanayi bölgesindeki fabrikasının bahcesinde bulunan kuyu kazım işlerini denetlerken is kazası sonucu kuyuya düşerek yaşamını yitirdi.

Bayram Kurtuluş (60), inşaat çalışmasını kontrol ettiği sırada kapağı açık olan asit kuyusuna düştü. Durumu fark eden işçilerden Erkan Karahüyüklü, Kurtuluş'u kurtarmak için kuyuya girdi. Çevredekiler tarafından kuyudan çıkarılan Kurtuluş ile Karahüyüklü, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları Eskişehir Şehir Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kurtarma çalışması sırasında asitten etkilenen 8 işçi ise aynı hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

60 yaşında iş kazası sonucu vefat eden Bayram Kurtuluş, Mahmut Sami Ramazanoğlu camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Asri mezarlığa defnedilecek.

 

 

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024