Bozkurt’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ertuğrul Gazi kılıcını - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Bozkurt’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ertuğrul Gazi kılıcını

Bozkurt’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ertuğrul Gazi kılıcını
Yayınlama: 18 Ocak 2023 Çarşamba
A+
A-

TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'na Eskişehir'den İnönü ve Han ilçesinden de çok sayıda AK Partili katıldı. Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile beraber İnönü ve Han ilçelerinden çok sayıda vatandaş TBMM'deki grup toplantısına katıldı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinledi. 

Konuşma sonrasında AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. 

Kadir Bozkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ertuğrul Gazi kılıcını takdim etti 

Günay ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, "İnönü Belediye Başkanımız Sayın Kadir Bozkurt Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a Ertuğrul Gazi Kılıcı’nı takdim etti. Sayın Cumhurbaşkanımıza Eskişehirli hemşerilerimizin sevgi ve hürmetlerini ilettik" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İnönülülerin selamlarını ileten Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un Ertuğrul Gazi Kılıcı sürprizinden büyük memnuniyet duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan da Eskişehir'e ve İnönü'ye selamlarını ileterek teşekkür etti. 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024