EBB Vatandaşın Hayatını Zorlaştırmak İçin Kolları Sıvamış Gibi - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

EBB Vatandaşın Hayatını Zorlaştırmak İçin Kolları Sıvamış Gibi

EBB Vatandaşın Hayatını Zorlaştırmak İçin Kolları Sıvamış Gibi
Yayınlama: 5 Aralık 2022 Pazartesi
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her geçen gün yaptığı uygulamalarla vatandaşın adeta hayatını zorlaştırmak için özel çaba sarf ediyor gibi. 

Teknolojik onca gelişmeyi uzaktan ve geriden takip edinmeyi alışkanlık haline getiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi en son suya yaptığı yüzde 70 gibi büyük zam ile vatandaşları sumatikler önünde kuyruğa dizmiş ve bir çok sumatik de arızalı oludğu için vatandaşlar kuyruklarda boşu boşuna beklemişlerdi. 

Hatta bir sumatik cihazının para alma bölümünün bozuk olması nedeniyle para alışını sumatik içine giren personel el ile gerçekleştirerek Türkiye de gündeme oturmuş ve günlerce sosyal medyanın ve ulusal televizyon kanallarının diline düştü.

Yıllar sonra vatandaşların talepleri ve küçük ilçe belediyelerin bile bir çok uygulamasını internet üzerinden sunması sonrası Eskişehir Büyükşehir Belediyesi eskart hizmetlerini online sunmaya başladı. Ancak sistemi bir türlü tam olarak çalıştırmayı da başaramadılar. Vatandaştan ödeme alınmasına rağmen yükleme yapılmaması ve vatandaşların kayıpları gibi konularla gündeme gelen Eskart online işlemlerinde bu kez de garip bir uygulama başlattı. 

Şimdiye kadar isteyen vatandaş en yük 100 TL ödeme yapabilirken bu miktar 25 TL'ye düşürüldü. 

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar Tam kartı olan bu uygulama yüzünden hergün online yükleme yapmak zorunda kalacak diye tepki gösterdi. 

Eskart online yükleme işleminin yapıldığı Estram.com.tr yükleme sayfasında şöyle yazıyor:

Bakiye Yükleme İşlemleri

En az 25 TL en fazla 25 TL yükleme yapılabilmektedir

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024