Zamsız Fiyattan Su Almak İçin Bekliyorlar Ama Sumatikler Arızalı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Zamsız Fiyattan Su Almak İçin Bekliyorlar Ama Sumatikler Arızalı

Zamsız Fiyattan Su Almak İçin Bekliyorlar Ama Sumatikler Arızalı
Yayınlama: 26 Kasım 2022 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirliler günlerde sumatikler önünde soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeden bekliyorlar. Ancak bazı su matiklerin arızalı olması nedeniyle bu bekleyişleri boşa giden vatandaşlar tepki gösteriyorlar. 

Bir çok ilde online olarak da yapılan su dolum işlemlerinin Eskişehir'de yapılamıyor olması özellikle pandemi döneminde de eleştirilmişti. Ancak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi dijital belediyecilik konusunda bir çok alanda olduğu gibi bu konuda da çok çok gerilerde kalmaya devam ediyor. 

Dolum makinelerinde yaşanan sorunlar için tepki gösteren vatandaşlar sosyal medya üzerinden seslerini duyurmak istiyorlar ve yaşanan bu duruma da tepki gösteriyorlar. 

"Bir belediye vatandaşa bu kadarmı düşman olur suya zam yapıyor su yüklettirmiyor Allah sizin elinize düşürmesin insanları şak şakcılar hadi zammı kabul ettik buna ne diyeceksiniz. Adamlar 35 bin maaş alır işini yapamaz ama bazı şak şakcılar onlardan vazgeçmez"

"Merhaba sabah batikent, ömür, basin sehitleri, ataturk bulvsrı migros, çamlıca gişeleri arızalıydı. Birçok kişi isyan halindeydi."


'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024