Şehit Dalgıç Çifteler İlçesi’ndeki Kabri Başında Dualarla Anıldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Şehit Dalgıç Çifteler İlçesi’ndeki Kabri Başında Dualarla Anıldı

Şehit Dalgıç Çifteler İlçesi’ndeki Kabri Başında Dualarla Anıldı
Yayınlama: 15 Temmuz 2022 Cuma
A+
A-

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç, Eskişehir'in Çifteler İlçesi Alikan Mahallesi’ndeki kabri başında dualarla anıldı.

Düzenlenen törene, Vali Erol Ayyıldız, Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak, , Muh. Hv. Kv Hv.Plt.Tuğg. Kemal TURAN, 1’inci Ana Jet Üs K., Garnizon K.lığı Vekili Hv. Plt. Tuğg. Doğan Eroğlu , Vali Yrd., Akın Ağca, Vali Yrd. Salih Altun , İl Jan. Komutani Albay Ercan Atasoy , İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Osmangazi Rektör Yardımcısı Rıfat Edizkan , Ak Parti İl Başkanı Zihnî Çalışkan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Hacıoğlu ,Tarım Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık,  Askeri erkan, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin annesi Asiye Dalgıç, kardeşi Batuhan Dalgıç, ağabeyi Mustafa Dalgıç, babaannesi Zeynep Dalgıç, amcası Gökhan Dalgıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk olarak Şehit Dalgıç’ın kabri başında dua eden Vali Ayyıldız ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra şehidin mezarına kırmızı gül bıraktı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra İl Müftü yardımcısı Dilaver Şahin dua ettirdi.

Şehit Dalgıç’ın Alikan Mahallesi'nde bulunan kabri başında yapılan törenden sonra şehidin ailesini evinde ziyaret etti.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024