Belediyelerden Çöp Toplamaya Bayram Arası! - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Belediyelerden Çöp Toplamaya Bayram Arası!

Belediyelerden Çöp Toplamaya Bayram Arası!
Yayınlama: 11 Temmuz 2022 Pazartesi
A+
A-

Belediye hizmetlerinin 7/24 saat olarak yapılması asıl olan durum olmasına karşın maalesef bazı belediyelerde bu duruma riayet edilmemesi nedeniyle küçük konular bile büyük sorunlar haline gelebiliyor.

Türkiye genelinde de sıksık gündeme gelen bazı belediyelerin birincil görevlerini aksaktıkları haberlerine Eskişehir'de daha sık rastlanıyor. Kurban bayramı nedeniyle özellikle Büyükşehir Belediyesinin mezbahası olmaması yanında hayvan pazarında sunmadığı bazı hizmetlerin eksikleri nedeniyle yaşanan sıkıntılar ortadayken bir de belediyelerin çöpleri zamanında toplamaması nedeniyle ortaya çıkan sağlık şartlarını tehdit eden durumlar da tepkiye neden oluyor. 

Sosyal medyada yer alan bir fotoğraf Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar da paylaşarak tepki gösterdi ve "Bayram günü vatandaşları mağdur etmeyin! dedi.

Acar'ın paylaşımı şöyle: "Arifiye Mahallesi Bilir SokakMahalle sakinleri çok rahatsız. Dünden beri çöp arabası gelmemiş. Odunpazarı Belediyesi 'nde telefonlara cevap veren yok. Sanırım Belediye, Başkanı ile birlikte komple tatilde. Kazım Kurt , bayram gününde mağdur etmeyin vatandaşları."

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024