Vali Erol Ayyıldız’ın Kurban Bayramı Mesajı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Vali Erol Ayyıldız’ın Kurban Bayramı Mesajı

Vali Erol Ayyıldız’ın Kurban Bayramı Mesajı
Yayınlama: 9 Temmuz 2022 Cumartesi
A+
A-

Aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Âleminde yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban, Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün, kulluğun, paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Kurban Bayramı, bizlere millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hâkim kılmanın önemini hatırlatır.  Bizi biz yapan bu insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramı’nda, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ederek ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız.  Bunun mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız eliyle gerekli tüm önlemler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olacak Emniyet ve Jandarma güçlerinin, sağlık personelinin ve tüm çalışanların bayramını tebrik ederek hayırlı mesailer diliyorum. Seyahate çıkacak vatandaşlarımızın da trafikte azami derecede dikkatli olmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri gerektiğini hatırlatıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aziz şehitlerimizin ailelerinin, gazilerimizin, saygıdeğer Eskişehirli hemşerilerimin, değerli mesai arkadaşlarımın, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024