Diyanet, 2022 yılı hac organizasyonuna hazır - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Diyanet, 2022 yılı hac organizasyonuna hazır

Diyanet, 2022 yılı hac organizasyonuna hazır
Yayınlama: 21 Mayıs 2022 Cumartesi
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı hac organizasyonunda görev alacak "Kadın İrşat Görevlileri Semineri" Ankara’da başladı.

2022 yılı Hac organizasyonunda kafilelerde görev yapacak kadın irşat görevlilerine yönelik eğitim semineri 19 Mayıs 2022 tarihinde 287 personelin katılımıyla Ankara'da başladı.

4 gün devam edecek eğitim seminerinde Diyanet İşleri Başkanlığı, bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek hacı adaylarının ibadetlerini sağlık, güven ve huzur içerisinde yerine getirebilmeleri için kadın irşat görevlilerine, görev ve sorumluluklarının yanında organizasyonun işleyişi hakkında eğitimler veriyor.

Eğitim semineri Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Mehmet Fatih Karaca, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Demirhan, Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Esma Erten, Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Tuncay Altınışık ve alanında uzman personelin koordinasyonunda devam ediyor.

Başkanlık önümüzdeki günlerde kafile başkanlarına yönelik seminer düzenleneyecek.

KAYNAK: DİYANET HABER

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024