O Personel Hakkında Soruşturma Başlatıldı! - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

O Personel Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

O Personel Hakkında Soruşturma Başlatıldı!
Yayınlama: 19 Mayıs 2022 Perşembe
A+
A-

Seyitgazi Kaymakamlığı sosyal medya hesabında yayınlanan 19 Mayıs kutlama mesajında Atatürk yerine yazılan Atatark, Atakürk şeklinde yanlışlıklar sonrası sorumlu personel hakkında inceleme başlatıldı.

Hatalı yazımların fark edilmesi sonrasında hataların düzeltildiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı ile ilgili olarak hataların otomatik kelime tamamlama özelliği nedeniyle kaynaklandığı ifade edilse de konu ile ilgili olarak sorumlu personel ile ilgili inceleme başlatıldı.

Seyitgazi Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabında yayınlanan mesajdaki hata nedeniyle görüştüğümüz Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak konu hakkında personelin bilgisine başvurulduğu ve gerekli düzeltmeler yapılarak mesajın yayınlandığı ve personel hakkında da inceleme başlatıldığı bilgisini verdi.

Ayrıca Kaymakamlığın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda:

18.05.2022 tarihinde Kaymakamlığımıza ait sosyal medya hesaplarında paylaşılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajında bilgisayar yerine mobil klavye kullanılması sebebi ile sehven yazım hatası yapılmıştır.
Konu ile ilgili hassasiyet göstererek bizlere geri dönüş sağlayan ve hatamızı düzeltmemize vesile olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bu vesile ile bir kez daha Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü rahmet ve minnetle anıyoruz.

denildi.

Hata yapılan ve sonrasında düzeltilen paylaşım ise bu şekildeydi:

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024