Vali Ayyıldız, Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Vali Ayyıldız, Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Vali Ayyıldız, Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Yayınlama: 15 Haziran 2021 Salı
A+
A-

Vali Erol Ayyıldız, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182'inci yıl dönümü münasebetiyle, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy ve beraberindeki personeli makamında kabul etti.

Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren; tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu temel kurumlarımızdan biri olduğunu kaydeden Vali Ayyıldız nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Jandarma Teşkilatı'nın 182'inci yılını kutlamanın gururunu hep birlikte yaşadıklarını kaydeden Vali Ayyıldız, “Günümüz dünyasının her alanda yaşanan gelişmeleri karşısında Jandarma Teşkilatımız; organizasyon, insan kaynakları, teknoloji ve alt yapı yönünden çağın gerekleri doğrultusunda kendini geliştirmekte; başarısını sürekli kılmak için büyük gayret sarf etmektedir.” dedi.

Bir kanun ordusu olarak iç güvenliğin, emniyet ve asayişin teminatı olan Jandarma Teşkilatının; milletimizin birliğini korumak ve devletimizin bekası için yüksek bir vazife şuuruyla kahramanca görev yaptığını bildiren Vali Ayyıldız, “Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere vatan ve görev uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Jandarma Teşkilatı personelimize bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonraki çalışma hayatlarında da başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Ziyareti kabulden dolayı Vali Ayyıldız’a teşekkürlerini ileten İl Jandarma Komutanı Atasoy ise kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024