Çukurları Doldurmak Yine Vatandaşlara Kaldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Çukurları Doldurmak Yine Vatandaşlara Kaldı

Çukurları Doldurmak Yine Vatandaşlara Kaldı
Yayınlama: 14 Haziran 2021 Pazartesi
A+
A-

Eskişehir üst yapı sorunları konusunda yaşanan sıkıntılar azalacağını her geçen gün artmaya devam ediyor. Sorun kent merkezindeki merkezi alanlarda da aynı kenar mahallelerdeki gibi vatandaşın hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Elbette üst yapı sorunları nedeniyle meydana kazalarda meydana geliyor. Ancak bu kazalarla ilgili olarak sorumlular hakkında ciddi yaptırımlar yapılmaması nedeniyle kazada mağdur olan vatandaşların mağduriyetleri yanlarına kar kalıyor.

Geçtiğimiz hafta yağmurlu havada derinliği belli olmayan çukura giren iki aracın lastikleri ve jantları zarar görmüş ve yolda kaldıkları görüntüleri sosyal medya üzerinde paylaşmışlardı. İddialarına göre konuyla ilgili yardım istedikleri yerel yönetimlerden ise yanıt alamamaktan dolayı şikayetçilerdi. Bir iki hafta önce başka bir videoda motosiklet sürücüsü önündeki aracın ardından karşısına çıkan çukura girdi ve iddiaya göre maddi hasar nedeniyle o da mağdur oldu.

Dün yine bizimde geçtiğimiz günlerde paylaştığımız kent merkezinde bir noktada çukur nedeniyle düşen bir vatandaşın kolunu kırdığı iddia edildi.

Üst yapı bakımsızlıkları konusunda çalışmalar yetersiz kalmaya devam ettikçe bölge sakinleri çeşitli yöntemlerle kendileri sorunu geçici  yöntemlerle çözmeye çalışıyorlar. Bunlarla ilgili görüntüler de sık sık yine sosyal medyada yer alıyor. Eskişehirlilerin bir çoğunun gördüğü bu görüntüleri nedense sorumluluk üzerinde olan kurumlar ve yöneticileri görmezden gelmeye devam ediyorlar.

Dün ki olayı medya midas haber sayfası çarpıcı bir başlıkla verdi: Vişnelik'in göbeğinde... Odunpazarı Belediyesi aranıyor!

Odunpazarı'nda Vişnelik Mahallesi'nin göbeğinde yaşanan sorunu vatandaşlar kendileri çözmeye çalışıyor... Odunpazarı Belediyesi nerede, merak konusu....

ikieylü Gazetesi de: "ÇUKURLARI DOLDURMAK VATANDAŞA KALDI" başlığı ile konuya dikkat çekti.

Biz ise bu konuda yaşanan aksaklıkları vatandaşlardan bizlere gelen görüntüleri sık sık paylaşarak dikkat çekmeye çalışıyoruz.

Üstyapı Sorunları Bitmek Bilmiyor

Bugüne kadar neredeyse binlere varacak derecede sorunu duyurmak için hem sosyal medya mecralarımızdan hem de internet sayfalarımızdan sesinizi duyurmaya gayret ettik. Sorunların bir bölümünün ise çözülmesine vesile olduk. Umarız bu yayınlarımız daha fazla kişeye ulaşarak dikkat çekerek. Başka ana cadde ve bulvarlarda, sonrasında ara sokaklarda daha sorunsuz yollar ve kaldırımların oluşmasına katkımız olur.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024