Baksan’nın Kaderine Değiştirecek PROJE NE ZAMAN BAŞLAYACAK - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Baksan’nın Kaderine Değiştirecek PROJE NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Baksan’nın Kaderine Değiştirecek PROJE NE ZAMAN BAŞLAYACAK
Yayınlama: 10 Haziran 2021 Perşembe
A+
A-

Eskişehirin kent merkezi ve mahallerinde yaşanan alt yapı ve üst yapı sorunları ne yazık ki kentin ticaret merkezlerinde de yaşanıyor. Tepebaşı bölgesinin kanayan yarası haline dönen Baksan Sanayi Sitesi gibi kentin Odunpazarı bölgesindekii ticaret merkezlerinde de durum çok farklı değil.

Baksan sanayi bölgesinde uzun zamandır devam eden sorunlarla ilgili geçtiğimiz aylarda Tepebaşı Belediyesi müjdeyi verdi. Baksan'ın makus kaderini değiştireceklerini söyleyerek proje tanıtımı yaptılar. Ancak proje ne zaman başlayacak, alt yapısı olmayan bölgenin alt yapısı ne zaman yapılacak da üst taraftaki proje başlayacak? Küçük sanayi sitesindeki Odunpazarı belediyesinin dönüşüm projesi gibi bir sürü soru?

Sosyal medyada yine tepki olarak paylaşılan görüntü Baksan'ın makus kaderinini hala aynen kaldığı yerden devam ettiğini gösteriyor.

Bölgede pek çok konuda hizmet almak uzun yıllardır mümkün değil. Alt yapı yok, üst yapı sorunlu, çöp toplanması yine benzer şekilde düzensiz.. En son Tepebaşı Belediyesinin açıkladığı proje heyecanlandırsa da geçen sürede somut gelişmeler hala hayata geçmiş görünmüyor.

2015 de de Baksan Asfaltlanıyor şeklinde Tepebaşı Belediyesinin yaptığı açıklamada tüm cadde ve sokakların düzeltileceği belirtilmişti. Ancak bugün baksana baktığınızda o açıklama sonrasında asfaltlama yarım mı bırakıldı, yoksa gerçek manada çalışma yeterli kalitede mi yapılmadı da bu görüntüler ortaya çıktı sorusunu akıllara getiriyor.

Peki 2015 de sadece asfaltma konusunda yapıldığı söylenen açıklamadan sonra geçen 6 yıl sonra sorunlar böyle devam ediyorsa şuan verilen büyük bir projenin kaç yılda nihayete ulaşacağı da diğer bir soru olarak vatandaşın kafasını karıştırıyor.

Belediyenin Unuttuğu Baksan

Baksan Asfaltlanıyor

Baksan'ın Geleceği İçin Önemli Toplantı

Nihayet Baksan'a Bakacaklar: BAKSAN YENİLEME PROJESİ

Baksan'ın Makus Kaderi Değişiyor

 

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024