Sazova Mahallesinde taşan logar bütün mahalleye yayıldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Sazova Mahallesinde taşan logar bütün mahalleye yayıldı

Sazova Mahallesinde taşan logar bütün mahalleye yayıldı
Yayınlama: 9 Haziran 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehirin daha dün üst yapı sorunları konusunda gelen tepkileri paylaşmıştık. Üst yapı sorunun kent merkezinden, kenar mahallelere kadar cadde ve bulvarlarda hatta kaldırımlarda yaşandığından dolayı sık sık vatandaşların tepki gösterdiğini ifade ettiğimiz haberle ilgili olarak dün yine bir ilçe yolunda Büyükşehir belediyesinin yola bakmadığı yönünde haberlerler ajanslar tarafından geçildi.

Ancak sorun sadece üst tarafla ilgili de değil. Eskişehirin kronikleşmiş sorunları arasında üst yapının yanında alt yapı sorunları da çözümsüzlük içinde vatandaşın hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Sazova mahallesinde meydana gelen taşkın nedeniyle atık sular tüm mahalleye doldu. Konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden Ak Parti Tepebaşı ilçe başkanı tepki gösterdi. Tepebaşı belediyesinin üst yapı çalışmalarını hızlandırdığını ifade ettiği günlerde alt yapı eksiklerine dikkat çeken Çizmelioğlu, bu paylaşımında da buna dikkat çekerek alt yapı çalışmaları tamamlanmadan üst yapı çalışması yapmanın yanlış olduğunu hatırlattı.

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, yaşanan sorunla ilgili olarak sosyal medya hesabından tepki gösterdi.  Alt yapı olmadan kaldırım ve sokaklar yapılmasının anlamsız olduğunun altını çizen Çizmelioğlu, paylaşımında şunları ifade ederek sorunla ilgili görseller paylaştı.

Hani kaldırım ve sokakları yapıyoruz dediniz ya..
Bizde Alt yapı olmadan olmaz demiştik..
İşte karşılığı..
Sazova Mahallesinde taşan logar bütün mahalleye yayıldı.
@tepebasibeltr

 

Üst Yapı Sorunları Bitmek Bilmiyor

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024