Üstyapı Sorunları Bitmek Bilmiyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Üstyapı Sorunları Bitmek Bilmiyor

Üstyapı Sorunları Bitmek Bilmiyor
Yayınlama: 7 Haziran 2021 Pazartesi
A+
A-

Eskişehir'in sorunları arasında yer alan üst yapı sıkıntıları konusunda vatandaşların şikayetleri bitmek bilmiyor. Neredeyse kentin her noktasında benzer sorunları yaşandığı görülüyor. Maalesef bir çok nedenle meydana gelen üst yapı hasarları zamanında ve planlı olarak kalıcı olarak onarılmadığından dolayı sorun tıpkı yıllardır görmezden gelinen trafik sorunu gibi artarak vatandaşın hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Alt yapı sıkıntıları ile de birleştiğinde yayalar için tehlike, araçlar için kaza, motosiklet ve bisikletler için adeta birez ölüm tuzağına dönüşen bu üst yapı sorunları konusunda ne yazık ki zamanında yapılmayan müdahaleler nedeniyle son bir yıldır yapılan onarım ve tamirat çalışmaları yetersiz kalıyor.

Bulvarlardan, ara sokaklara, baqlantı yollarına kadar pek çok alanda yaşanan sorunların bitmesi ve çözümü için gelen taleplere planlı olarak yanıt verilerek hareket edilmediği sürece bu sorunun sonu gelmeyecek gibi görünüyor.


Bazı yerlerde vatandaşlar kendi imkanları ile çözüm üretmeye çalışıyorlar

Videoda görüldüğü gibi önündeki aracın arkasından giden motosiklet birden çukurla karşılaşıyor.. Ve durumu maddi hasarla atlatıyor..

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024