HDP’den Sonra CHP’ye De Bilboard KIYAĞI Tepki Çekti - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

HDP’den Sonra CHP’ye De Bilboard KIYAĞI Tepki Çekti

HDP’den Sonra CHP’ye De Bilboard KIYAĞI Tepki Çekti
Yayınlama: 11 Nisan 2021 Pazar
A+
A-

Yeni bir bilboard krizi daha. Geçtiğimiz yerel seçimler sırasında Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı adayına bilboardlarda yer vermeyen yerel yönetimler, geçtiğimiz aylarda HDP'ye yer vermişti. HDP'ye verilen yerden sonra aynı alanları kiralamak isteyen Ak Partiye yine yer verilmemişti. Şimdi bilboardlarda CHP ye yer verilmesi önümüzdeki hafta için gündemde olacak konuların başında geleceğe benziyor.

Türkiye şehitlerine ağlarken HDP'ye billboardlarını kiralaması büyük tepki çeken, AK Parti'nin Eskişehir gündemiyle ilgili billboard taleplerine izin vermeyip reddeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, CHP'nin o afişlerini ise her yere asmakta sakınca görmedi...

MHP’den Tepki

Büyükşehir’in HDP’ye pozitif ayrımcılığına AK Parti’den tepki geldi

EBB Dilekçeyi Ret Etti: Bilboardlar da yer vermedi

Ben Yaptım OLDU deyip TEPKİLERE KULAK TIKADILAR: Olan Oldu

Belediyeler Bilboard Vermeyince: YÜRÜYEN BİLLBOARDLAR

Berat Albayrak Türkiye'nin yurt dışındaki tüm altınlarını yurda getirdiği için saldırıya uğradı.

Eski Ekonomi Bakanı DSP'li Masum Türker katıldığı bir programda özellikle sosyal medyada döviz rezervlerine ilişkin yapılan algı operasyonlarına çok net yanıtlar verdi. Türker açıklamalarında, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alanlara da yanıt verirken çok kritik bir gerçeği de açıkladı. Türker "2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden birkaç ay evvel Türkiye yurt dışındaki bütün altınlarını ülkeye taşıdı. Bu çok önemli bir konu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurt dışına karşı dik duruşunu, gücünü buradan alıyor. Devletimizin yurt dışında rezerv adı altında emanette parası yok artık. Bu milli olarak övünülecek bir durum." ifadelerini kullandı..

 

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024