KISITLAMALAR NEDENİYLE TRENLERDEKİ SEFER DÜZENLEMELERİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

KISITLAMALAR NEDENİYLE TRENLERDEKİ SEFER DÜZENLEMELERİ

KISITLAMALAR NEDENİYLE TRENLERDEKİ SEFER DÜZENLEMELERİ
Yayınlama: 6 Nisan 2021 Salı
A+
A-

Haftasonu pandemi kısıtlamaları nedeniyle Bölgesel Trenler, Marmaray ve Başkentray’da, düzenleme yapılmıştır.

Haftasonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle 03-04 Nisan 2021 tarihleri arasında Bölgesel Trenler, Marmaray ve Başkentray’da, düzenleme yapılmıştır.

Bu kapsamda;

Yüksek Hızlı Trenlerde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

Marmaray Trenleri:

Cumartesi ve pazar günü sadece Halkalı - Gebze - Halkalı arası 30 dakika aralıklarla çalışacaktır.

Marmaray trenlerinin Halkalı İstasyonundan ilk hareketi 06.00, son hareketi ise 22.03, Gebze İstasyonundan ilk hareketi 06.00, son hareketi ise 22.15'tir. 

Başkentray Trenleri:

Cumartesi ve pazar günleri 06.00 - 20.00 saatleri arasında 30 dakika aralıklarla çalışacaktır.

Cumartesi-Pazar Günleri Hiç İşletilmeyecek Bölgesel Trenler:

Karşılıklı olarak  Kapıkule - Halkalı, Adapazarı - Pendik, Zonguldak - Karabük, Zonguldak - Gökçebey, Ankara - Polatlı, Basmane - Denizli, Basmane - Aydın, Basmane - Uşak, Basmane - Alaşehir, Manisa - Alaşehir, Aydın- Denizli - Söke, Çatal - Tire, Basmane - Tire, Basmane - Ödemiş, Sivas -Divriği, Erzincan - Divriği,  Afyon - Eskişehir, Kütahya - Eskişehir arası bölgesel trenler Cumartesi ve Pazar günleri işletilmeyecektir.

Cumartesi Günleri Sınırlı Seferle İşletilecek Bölgesel Trenler:

Kars - Akyaka arası karşılıklı 4 sefer olarak planlanan trenler Cumartesi günleri itibariyle 07.30 -16.50 saatleri arasında 2 sefer olarak çalışacak olup Pazar günleri işletilmeyecektir.

İskenderun - Mersin arası karşılıklı 4 sefer olarak planlanan trenler Cumartesi günü itibariyle 07.15 - 19.55 saatleri arasında 2 sefer olarak çalışacak olup pazar günleri işletilmeyecektir.

Islahiye - Mersin arası karşılıklı 2 sefer olarak planlanan trenler Cumartesi günleri itibariyle 07.30 - 21.39 saatleri arasında 2 seferide çalışacak olup Pazar günleri işletilmeyecektir.

Adana – Mersin arası karşılıklı 44 sefer olarak planlanan trenler Cumartesi günleri itibariyle 06.15 - 20.53 saatleri arasında 14 sefer olarak çalışacak olup Pazar günleri işletilmeyecektir.

Cumartesi-Pazar Günleri Normal İşletilecek Bölgesel Trenler:

Batman - Diyarbakır arası karşılıklı 4 sefer olarak planlanan trenler Cumartesi-Pazar 05.30 - 19.35 saatleri arasında normal seferleri ile çalışmaya devam edecektir.

Sonuç olarak: 

Toplamda 22 ayrı hatta 122 sefer olarak çalıştırılan bölgesel trenler hafta sonu kısıtlamaları nedeniyle Cumartesi 28 sefer, Pazar günü 4 sefer olarak çalışmaya devam edecektir.

Çalışan ve iptal edilen bölgesel trenlerin çalışma durumunu gösteren tablo için tıklayınız >> 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024