Tramvayın Elektrikleri Kesildi Vatandaş Mağdur Oldu - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Tramvayın Elektrikleri Kesildi Vatandaş Mağdur Oldu

Tramvayın Elektrikleri Kesildi Vatandaş Mağdur Oldu
Yayınlama: 27 Ocak 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde tramvay hatlarında elektrikler gitti... İşinden evine dönen vatandaşlar yürümek zorunda kaldı...

Tramvay içinde bulunan yolcular uyarılmadıkları için dakikalarca tramvay içinde ne olduğunu anlamak için beklediler. Sonrasında ise bu kez acil duraklara yönlendirilen vatandaşlar, yağmur altında otobüs gelmesini beklediler.

Sosyal medyada tepki gösteren ve görüntüleri paylaşan vatandaş

"Yarım saati geçti. Belediye önünde tramway içinde mahsur kalmiış durumdayız. Yıl 2021 sebebi ise sebebi elektrik kesintisi!"

İkinci paylaşımında ise "Yağmur altında bekletiliyoruz sözde acil durum otobüsü gelecekmiş"

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde tramvay hatlarında yaşanan ve ekiplerinin çalışmaları sonucu giderilen elektrik kesintisi ulaşımı aksatırken, bir süre trafiği olumsuz yönde etkiledi.

Sokağa çıkma kısıtlamasına az bir süre kala yaşanan enerji kesintisiyle olduğu yerde kalan tramvaylardaki vatandaşlar yollarına yürüyerek devam etmek zorunda kaldı.

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi (ESTRAM)'nin kendi enerji dağıtım hatlarında meydana gelen arıza sebebi ile yaşandığı öğrenilen kesinti sebebi ile kent genelindeki bütün tramvay hatlarında ulaşım durdu.

 

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024