Büyükerşen Aşı Oldu: 85 Yaş Üstü Vatandaşlar Aşılarını Oluyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Büyükerşen Aşı Oldu: 85 Yaş Üstü Vatandaşlar Aşılarını Oluyor

Büyükerşen Aşı Oldu: 85 Yaş Üstü Vatandaşlar Aşılarını Oluyor
Yayınlama: 23 Ocak 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eşi Seyhan Büyükerşen aşı oldu... Büyükerşen aşı olduğunu bu sözlerle duyurdu...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, eşi Seyhan Büyükerşen ile birlikte aşı olduğunu sosyal medyadan duyurdu... 

"Aşı oldum, tüm yurttaşları aşı olmaya davet ediyorum"

Büyükerşen, aşı olurken çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Sıramızın gelmesiyle birlikte eşim ve ben aşımızı olduk. Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği takvime göre sırası gelen tüm yurttaşlarımızı da mutlaka aşılarını olmaya davet ediyorum" dedi. 

 

 

85 yaş üzeri vatandaşların aşılanmaları devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 Ocak'ta yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının sonrasında, 90 yaş ve üzeri vatandaşların da aşılandığını ve 21 Ocak'tan itibaren 85 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanmasına başlanacağını duyurmuş, "Bilim Kurulumuzun yaptığı değerlendirme ile yarından itibaren 85 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlanacaktır. 85 yaş üzerindeki vatandaşlarımız da evlerinde aşı olacaklar" demişti. 

"85 yaş üzeri evlerinde aşılanıyor, büyüklerimizin kıymetini bilerek koruyoruz"

Bakan Fahrettin Koca, twitter'daki son paylaşımında da 85 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanmalarının devam ettiğini belirterek, "85 yaş üzeri büyüklerimizin aşıları evde yapılıyor. Büyüklerimizin kıymetini bilerek onları korumak sorumluluğumuz" demişti. 

Dr. Mehmet Akif Erdem'den dikkat çeken paylaşım 

Medya Midas yazarlarından Dr. Mehmet Akif Erdem de dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Mehmet Akif Erdem paylaşımında, "Sıranız geldiyse yaş 85 demek ki... Yok gelmediyse Uğur Bilge ve Hakkı Kutlu bir teşekkürü hak etmiyor mu?" ifadelerine yer verdi. 

 

Hakkı Kutlu yazmıştı: "Büyükerşen'e hemen aşı yapılmalı"... Okumak için tıklayın... 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024